Propositioner

DSSK Klub Champion (KLBCH)

Første vinder i championklassen for både han og tæve med CK modtager klubcertifikat. Såfremt vinderen allerede er klubchampion, går certifikatet automatisk videre til 2. vinder med CK og så fremdeles.
Det kræver 4 klubcertifikater i championklassen, erhvervet ved 3 forskellige dommere, at blive KLUB CHAMPION.
De 4 certifikater samt kopier af de tilhørende kritikker indsendes til DSSK´s formand, som derefter udfærdiger et diplom som dokumentation på titlen.

 

DSSK Veteran Klub Champion (KLBVECH)

Første vinder i veteranklassen for både han og tæve med CK tildeles Veteran klubcertifikat. Såfremt vinderen allerede er klubchampion, går certifikatet automatisk videre til 2. vinder med CK og så fremdeles.
Det kræver 3 klubcertifikater i veteranklassen, erhvervet ved 2 forskellige dommere, at blive VETERAN KLUB CHAMPION.
De 3 certifikater samt kopier af de tilhørende kritikker indsendes til DSSK´s formand, som derefter udfærdiger et diplom som dokumentation på titlen.

 

DSSK Junior Klub Champion (KLBJCH)

Første vinder i juniorklassen for både han og tæve med CK tildeles Junior klubcertifikat. Såfremt vinderen allerede er klubchampion, går certifikatet automatisk videre til 2. vinder med CK og så fremdeles.
Det kræver 2 klubcertifikater i juniorklassen, erhvervet ved 2 forskellige dommere, at blive JUNIOR KLUB CHAMPION.
De 2 certifikater samt kopier af de tilhørende kritikker indsendes til DSSK´s formand, som derefter udfærdiger et diplom som dokumentation på titlen.