SheltieBladet

forsidesb520152Sheltiebladet er DSSK’s medlemsblad, som udgives 5 gange årligt (februar, april, juni, september, december). Den henvender sig til medlemmer af klubben, og øvrigt interesserede i Shetland Sheepdog’en og klubbens aktiviterer omkring disse. Redaktøren kan kontaktes via mail – blad@sheltie.dk

Vi opfordrer gerne vores medlemmer til at indsende artikler, historier og billeder, som på den måde kan deles med andre sheltieinteresserede.

For resultater henvises til følgende regler:

Regler for resultater, der kan offentliggøres i Sheltiebladet

Udstillingsresultater fra Danske udstillinger

Alle hunde der har opnået CK
Samt BIR-baby, BIR-hvalp, BIR og BIM samt BIR og BIM Veteran (med CK).
Disse nævnte hunde kan få deres billede i bladet.

Udstillingsresultater fra Udenlandske Udstillinger

Cert- og Cacibvindere, samt BIR-baby, BIR-Hvalp, BIR og BIM samt BIR og BIM Veteran.
Disse nævnte hunde kan få deres billede i bladet. Resultater sendes til resultatudland@sheltie.dk

Information til de enkelte resultater:

Hundens stamtavle navn, registreringsnummer og ejer, samt det opnåede resultat.

Gratis annoncer vedrørende Championater:

Helside gives til:

Danske-, Internationale samt danske klubchampionater (Juniorklub, klub og veteranklub).

Halvside gives til:

Udenlanske Nationale championater, dog ikke udenlanske junior- og veteranchampionater samt specialklubchampionater.

Information til championatannoncerne:

Hundens stamtavlenavn, farve, fødselsdato, forældres stamtavlenavne, opdrætter og ejer. Samt hvor resultaterne er opnået for championatet med dato, sted og navn på dommer.

Vigtigt at notere! Championater skal være registreret og mulige at se på www.hundeweb.dk, før de kan offentliggøres i SheltieBladet med dertilhørende gratis annonce. Er de ikke registreret på hundeweb, kan der ikke gives en gratis annonce.

Mht. klubchampionaterne kan punktet med registrering på hundeweb undlades, når der er udfærdiget et diplom fra bestyrelsen/formanden, kan dette bruges som dokumentation.