DSSK Oktober Nyheder

Pr 1. Oktober har sheltie klubben fået et officielt sponsor udvalg. Udvalget vil arbejde med at få sponsorater hjem til udstillinger, diverse prøver m.m. Dette udvalg består af Sabine Heine Andersen som koordinator og har Diana Knoth & Karsten Frederiksen som udvalgsmedlemmer.
Så hvis i ligger ind med ideer til, hvor der kan søges sponsorater m.m. så kontakt dem endelig på sponsor@sheltie.dk

Ligger i inde med nogen fine, sjove billeder som i kunne tænke jer at få med i Sheltiebladet, så send dem til blad@sheltie.dk med følgende tekst i emne feltet ” medlems billede”. I selve mailen vedhæfter i billeder og så SKAL man skrive hundens kalde navn, hundens kennel navn og ejerens navn, så kommer det fremadrettet med på billederne. Selve billede SKAL navngives med hundens stambogs navn ( kennel navn). F.eks kennel-shelties-james-bond.jpg

Det er ikke sikkert at alle billeder kommer med, men redaktøren vil gøre hvad han/hun kan at få så mange som muligt med. Billederne skal helst være i en høj opløsning og gerne liggende (altså, større i bredde end højde).

I Forbindelse med at vi er ved at overgå til et nyt medlems system , vil vi blive rigtig glad hvis vi kunne få opdateret vores medlems oplysninger 🙂

I medes sende en mail : Kasserer@sheltie.dk med medlemsnummer i emnefeltet

I mailen : Navn , adresse og postnummer, samt email adresse. Husk at skrive medlems nummer mv. på evt husstands medlemmer.

Programmet kommer til at kunne rigtig meget , bla. sende nyheds mail ,regnskab til Generalforsamling , samt meget mere .

Vi ser frem til at i vil være os behjælpelige med at få det nye system implementeret i vores klub

Relaterede indlæg