Viden på bordet 2016

120_videnpaabordet2011_copy

Kære Specialklubber og Kredse,

Sørg allerede nu for at sætte kryds i kalenderen lørdag den 9. april 2016. Her inviterer DKK endnu en gang specialklubber, opdrættere, forskere, dyrlæger og alle andre med interesse i hundesundhed til ”Viden på bordet”. Det er 6. gang, DKK afholder dette arrangement, og indholdet fra Viden på bordet 2004, 2006, 2009, 2011 og 2014 kan findes på DKK’s hjemmeside.

Programmet for dette års Viden på bordet indeholder traditionen tro præsentationer af nogle af de projekter, som DKK har valgt at støtte økonomisk over de sidste par år. Denne støtte har givet flere veterinære specialestuderende mulighed for at lave nogle spændende projekter, de ellers ikke ville have kunnet gennemføre. Der bliver bl.a. foredrag om evalueringen af en ny DNA-test for HD, om distichiasis (ekstra øjenhår) hos spaniels og om inflammatoriske hjernesygdomme. Desuden kommer Peter Sandøe og fortæller, hvad det er, der får os til at knytte os til vores hunde.

Viden på bordet 2016 afholdes d. 9. april fra kl. 10.00-16.30 på:
Veterinærsygeplejerskeskolen Hansenberg,
Organia,
Vranderupvej 90,
6000 Kolding

Tilmeldingsfrist 15.03.2016 kl 22.00

DKK har de tidligere år tilbudt en gratis plads pr. specialklub/kreds, men denne procedure bliver ændret i år. Fra i år skal alle deltagere betale, men til gengæld er al forplejning inkluderet i prisen i modsætning til tidligere. Deltagelse koster 350 kr. for DKK-medlemmer, 500 kr. for ikke-medlemmer og 150 kr. for dyrlæge- eller veterinærsygeplejerskestuderende.

Tilmelding til Viden på bordet sker på www.hundeweb.dk

[symple_button url=”http://www.hundeweb.dk/dkk/public/openPage/arrangement/arrangement.html?arrangementId=517″ color=”green” button_target=”_blank”]Tilmelding for
almindelige deltagere[/symple_button]

[symple_button url=”http://www.hundeweb.dk/dkk/public/openPage/arrangement/arrangement.html?arrangementId=518″ color=”green” button_target=”_blank”]Tilmelding for dyrlæge- og
veterinærsygeplejerskestuderende[/symple_button]

Med venlig hilsen/Kind regards,
DANSK KENNEL KLUB

Helle Friis Proschowsky

 

 

 

 

Relaterede indlæg